İlçenin Gezi ve Mesire Yerleri

2 yıl önce
İlçenin Gezi ve Mesire Yerleri

Aybastı  Karadeniz’in en güzel doğal yapısına sahip ilçelerinden bir tanesidir. Özellikle Perşembe Yaylası ile Ordu ilindeki doğal değerleri yüksek alanlar içinde sayılmaktadır.

Doğal Menderesleri ve şelaleleri ilçeye ayrı bir güzellik katmaktadır. Özellikle Perşembe Yaylası çevresindeki gürgen ve çam ormanlarıyla kaplı alanlar piknik ve mesire yeri olarak ideal mekanlardır.

Şehrin boğucu yaşantısından biraz uzaklaşıp doğayla baş başa kalmak isteyenlerin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek ilçede; Perşembe Yaylası, Kabaktepe Mesire Alanı,  Danişment Gazi Şehir Ormanı,  Danişment Gazi Şehitliği, Karga Tepesi, Uzundere Şelalesi ve Çiseli Şelalesi ile doğal güzellikleri yaşayarak mesire alanlarında günü birlik sevdiklerinizle birlikte hoş zamanlar geçirebilir, doğanın güzelliklerinden yararlanabilirsiniz.