BAYRAM DOLAYISIYLA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

10 Nisan 2024
BAYRAM DOLAYISIYLA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ.

AYBASTI  BELEDİYE BAŞKANI İZZET GÜNDOĞAR 15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKINA  GELEN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI.

Aybastı protokolü her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı’nda da geleneksel bayramlaşma töreni düzenleyerek halkla buluştu. Resmi bayramlaşma töreni 15 Temmuz şehitler parkında gerçekleştirildi. Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bayramların birlik ve beraberlikleri güçlendirmek için bir fırsat olduğunu söyleyerek  “Milletçe, barış ve kardeşlik duygularına daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde mübarek Ramazan  Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz dedi.

İzzet Gündoğar; Hepinize bayramlaşma törenimize iştirak ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bayramlar; insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan sosyal, kültürel, manevi hayatımızın vazgeçilmez müstesna zaman dilimleridir. Bu duygularla tüm Aybastı’nın Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum dedi.

Başkan Gündoğar Vatandaşlara’da Keşkek İkram etti.