Başkan Geçtan Deprem Bölgesinde

3 Mart 2023
Başkan Geçtan Deprem Bölgesinde

BAŞKAN GEÇTAN; ‘’EKİPLERİMİZLE BİRLİKTE BÖLGEDE YARALARIN SARILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanımız Sayın Beytullah Geçtan, belediye ekipleri ile birlikte depremin en şiddetli yaşandığı illerden olan Adıyaman'da ekipleri ile birlikte çalışmalarda yer aldı.

Aybastı Belediyesi, ülke genelinde 10 şehirde etkili olan depremin ardından hemen harekete geçerek bölgeye yardım kamyonlarını sevk etti. Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Aybastı'dan ve ülkenin dört bir yanından giden yardımların dağıtılması ve Aybastı Belediyesi’nin bölgede görevlendirdiği ekiplerinin etkin çalışmalar yürütmesi için de koordinasyonunu sağladı.

TEMEL GIDA MADDELERİ, ÇADIR VE UYKU TULUMU İHTİYACI

Ülke tarihinin en ağır afetlerinden birinin yaşandığını ifade eden Başkan Geçtan, bölgede yaşanan acının ve yaraların bir an önce sarılması için tüm devlet kurumlarının elinden gelenin fazlasını yaparak destek verdiğini söyledi. Başkan Geçtan açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kamu Kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve gönüllülerimizle bölgede eşine az rastlanır bir fedakârlık örneği sergileniyor.  Buradaki afetzedelerimizin en çok; ekmek, içme suyu, battaniye, çadır, eksi derecelere dayanıklı uyku tulumu ve ısıtıcı gibi malzemelere ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçlar da ülkemizden ve yurt dışından gelen yardımlarla tamamlanıyor.  Yardım kampanyamıza destek veren vatandaşlarımızdan da özellikle bu malzemelere ağırlık vermelerini istedik.  Ekiplerimiz Aybastı’da yardım organizasyonları düzenlerken, biz de burada bire bir depremzedelerin yanında olmak için geldik. Ekiplerimizle birlikte bütün gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun’’ Dedi.

Genel ile ilgili diğer haberler