REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

REGAİP KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Belediye Başkanımız İzzet Gündoğar, Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayarak,islam aleminin Regaip kandilini kutladı.

Başkanımız Gündoğar: “Üç ayların manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaip Kandili’ne ulaşmanın heyecanı içerisinde, toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip kandilinin tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. Toplumsal huzura vesile olan mübarek üç ayların başlangıcı Regaip Kandili mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Regaip Kandilinin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak bir ibadet şuuru içinde toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum”dedi.