HAYALLERİMİZDEKİ AYBASTI’YI BİZ YAPALIM

HAYALLERİMİZDEKİ AYBASTI’YI BİZ YAPALIM

Aybastı Kent Konseyi tarafından düzenlenen ''HAYALLERİMİZDEKİ AYBASTI’YI BİZ YAPALIM'' proje yarışması düzenlenmektedir.Projenin amacı Aybastı ilçesindeki ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin doğdukları memleket olan Aybastı için kafa yormaları ve hayallerinde olup da gerçek hayatta görmek istedikleri Aybastı için projeler üretmektir.

Yarışma,

1-Aybastı doğumlu,

2-Şuanda Aybastı’da yaşayan,

3-Ya da geçmişte en az 6 ay Aybastı’da yaşamış;ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerini içermektedir.

Proje 31 MART 2017 tarihine kadar Aybastı Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı M. Akif HACIEFENDİOĞLU’na elden ya da posta ile verilecektir. Elden ya da posta ile verme imkanı olmayanlar aybastikentkonseyi@gmail.com adresine göndereceklerdir. Başka gönderim şekli kabul edilmemektedir.

ÖDÜLLER

BİRİNCİ

İKİNCİ

ÜÇÜNCÜ

ÜNİVERSİTE –LİSE

ÖĞRENCİLERİ İÇİN

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ

İÇİN

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ

İÇİN

TABLET

+Derece plaketi

TÜM KATILIMCILARA YARIŞMANIN ANISINA KATILIM BELGESİ VERİLECEKTİR.

ÖN ELEMEYİ GEÇEN ÖĞRENCİLERE “PROJE BAŞARISI BELGESİ” VERİLECEKTİR.

DANIŞMAN ÖĞRETMENLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VE TEŞEKKÜR PALKETİ VERİLECEKTİR.